Anna-Kaisa Lishussa

Lishu instituutti

Lue blogia tästä » 

 

Lishu Instituutti

Lishu-Insituutti on Intiassa sijaitseva bön-opetusten säilyttämiseksi perustettu kaikille avoin pitkäaikainen retriitti- ja opetuskeskus, joka on aloittanut varsinaisen toimintansa syksyllä 2015. Instituutin on perustanut Tenzin Wangyal Rinpoche. Lishussa opetetaan kolmivuotista bön-opintojen kokonaisuutta, johon halukkaat voivat osallistua täysiaikaisesti tai 2,5 kuukauden jaksoissa.

Suomesta ensimmäisten joukossa bön-opinnot on aloittanut Ligmincha Finland-yhdistyksen perustajajäsen ja pitkäaikainen aktiivi Anna-Kaisa. Oheisessa blogissa Anna-Kaisa kertoo kokemuksistaan ja Lishussa olosta.

Monet Suomessa ovat saaneet nauttia Anna-Kaisan lempeästä opetuksesta tsa lung ja trul khor -kursseilla. Lishusta tuomien oppien, harjoitusten ja oivallusten ansiosta saamme nauttia tulevina vuosina Anna-Kaisan opetuksesta entistä runsaammin.

Tue Anna-Kaisan opintoja

Mikäli haluat tukea muinaisen bön-perinteen säilymistä ja opetusten leviämistä Suomeen, voit tukea Anna-Kaisan opintoja Lishussa osallistumalla varainkeruukampanjaan sivustolla:  https://gogetfunding.com/help-anna-kaisa-to-pursue-her-third-year-studies-in-lishu-institute/

tai ottamalla yhteyttä sähköpostitse: anna-kaisa(at)ligmincha.fi

Kiitos tuestasi!

 

Lishun omat sivut 

www.lishu.org

 

Anna-Kaisa